Zoutmus : hilarisch en komisch muziekspektakel


‘Wie dit theaterseizoen eens echt verrast wil worden: waag de gok en stap het universum van Zoutmus binnen.’ Dit zegt de Volkskrant in een viersterren recensie over Kuikens van Beton. Dat kan 9 november in Purmerend, dan staat de 5-mans band in De Verbeelding.

 

Na drie jaar succes op De Parade komt Zoutmus met Kuikens van beton naar de theaterzalen,  een komisch muziekspektakel waarin de absurdistische scènes elkaar in moordend tempo opvolgen. Van een retestrakke funk/rockband transformeren de vijf jongemannen moeiteloos naar een droogkomische deurscène, gevolgd door een maffiaslak, een ridder zonder bereik, iemand die een AA-batterij nodig heeft op een begrafenis en een mannetje van metaal.
Zoutmus neemt je mee in hun onvoorspelbare trip en leert je je eigen maniakale lach kennen. Het enthousiasme, de branie en de energie spat van het podium. Een belevenis van alle werelddelen.

De Volkskrant: ****Met zijn ontsporende sketches en opwindende muziek is Zoutmus grappig, origineel en totaal verwarrend.
Tekst en spel: Colin Linnekamp, Houk van Warmerdam, Jules Timmers, Mees van Warmerdam, Thijs Felperlaan
Eindregie: Titus Tiel Groenestege

 

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten 14 euro (vriendenpas/CJP/65+ 12 euro), exclusief € 1,00 servicefee. Kaartverkoop via www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234. Volg De Verbeelding ook op Facebook en Instagram.