Zonder enthousiaste vrijwilligers géén Reuring!


Zonder enthousiaste vrijwilligers is Reuring Purmerend niet mogelijk. Reuring biedt geen salaris, geen onkostenvergoeding en al helemaal geen auto van de zaak. Wél veel gezelligheid en de unieke ervaring om samen een groot evenement tot een daverend succes te maken. Lijkt het je wat om vrijwilliger te zijn bij dit geweldige evenement? Lees dan verder!

Reuring 2015 zal van 25 tot en met 28 juni plaatsvinden op diverse plekken in Purmerend. De voorbereidingen voor de volgende editie van het Festival zijn al weer in volle gang. De organisatie is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het team van verkeersregelaars een aantal dagen kunnen versterken.

Op maandag 30 maart om 19.00 uur houdt de gemeente in het Stadhuis van Purmerend de jaarlijkse instructieavond voor alle vrijwilligers die zullen optreden als verkeersregelaars. Je kunt je op deze avond aanmelden als verkeersregelaar en dan aangeven wanneer je beschikbaar bent. Voor vragen kunt u terecht bij Jasmijn Miete  vrijwilligers@reuring.com