Zomerse Zaterdag in de Zuidersteeg met vogels, yoga en mindfulness


Volgelaar Jip-Louwe-Kooijmans_Zomerse Zaterdag in de Zuidersteeg in PurmerendDe komende Zaterdag staat in het teken van lifestyle. Aandacht voor de natuur en voor gezondheid horen daar tegenwoordig  absoluut bij. De Zomerse Zaterdag-activiteiten van 20 augustus in de Zuidersteeg in Purmerend  sluiten bij die trend aan. Met een vreemde vogel(aar) en een yogini in de hoofdrol…

Om 14.00 uur komt Jip Louwe Kooijmans. Hij is medewerker bij Vogelbescherming en auteur van een fonkelnieuwe, heel erg leuke vogelgids. Felrood en vrolijk vormgegeven. Het is een gids die vogels kijken toegankelijker en aantrekkelijker maakt dan ooit (ook voor jongeren) en is heel aanstekelijk geschreven. Net zo aanstekelijk als Jip over vogels  kan praten.  Iedereen die nu eens wat meer wil kunnen herkennen dan sijsjes en drijfsijsjes is van harte welkom om buiten, aan tafel aan te schuiven bij Jip. Maar ben je al een wat meer ervaren vogelkijker dan heeft Jip ook allerlei goede en handige tips.

In het kader van gezonde beweging is deze zaterdag ook Jeanette de Jager aanwezig.  Zij is de drijvende kracht achter SEEYOUBYJEAN, waar je je kunt laten begeleiden op het pad van yoga en mindfulness. Gedreven door haar passie en tomeloze energie ontwikkelde  Jeanette zich tot yogini en geeft er nu haar heerlijke eigen(wijze) draai aan. Nooit uitgeleerd, laagdrempelig en met open mind laat zij je zaterdag kennis maken en verwonderen in deze bewegingsvormen.

Het wordt weer een leuke en inspirerende Zomerse Zaterdag!