Zomerse Zaterdag in de Zuidersteeg: jongerendag met high-tea, boekpresentatie van Purmerends talent en blind dates met boeken


Zaterdag 14 juli is de laatste werkdag voor Het Leesteken teamlid Annemei. Om te vieren hoeveel zij heeft betekend voor de Young Adult-lezers organiseren zij een jongereneditie van de Zomerse Zaterdagen in de Zuidersteeg. In het Leesteken staat deze dag bovendien met een kraam vol literatuur met 50% korting.

Het programma start om 11.00 uur met een feestelijke presentatie van de dichtbundel ‘Empty hearts & Sleepless nights’ van jong Purmerends talent Yasmine Berkani. Annemei interviewt Yasmine over haar Engelstalige dichtbundel, die je meeneemt op een reis vol kwetsbare gedachtes die je als lezer raken, zoals liefdesverdriet, gevoelens van eenzaamheid, onzekerheid en prille liefde. Een bijzonder talentvolle Purmerendse!

Vervolgens kan iedereen om 15.00 uur aanschuiven bij de high-tea met ‘Nevermoor’ vertaalster Sabine Mutsaers. Annemei is helemaal weg van deze fantastische nieuwe magische jeugdboekenserie.

Vanwege de high-tea geeft de Wereldwinkel deze dag 20% korting op thee en op alle serviesgoed en glaswerk. Bij Koffie & Zo krijgt u 25% korting op koffie.

Locatie: Zuidersteeg
Entree: gratis