Zomerse Zaterdag in de Zuidersteeg 21 juli. Natuurdag, met muziek en gratis wandelkaarten


Op 21 juli is het weer Zomerse Zaterdag in de Zuidersteeg. Om 12.00 uur trapt het muzikale duo Peter & Peter de Zomerse Zaterdag af voor de deuren van Koffie & Zo met een mix van Manke Nelis tot Cliff Richard.  Daarna is er veel meer…

 

Elke Zomerse Zaterdag geeft Koffie & Zo bovendien 25% korting op koffie.

Om 14.00 uur vertelt bioloog Koos Dijksterhuis over zijn ‘Handboek voor natuurwandelingen’. De vakantie staat voor de deur. Voor velen een tijd om eens heerlijk de natuur in te trekken. In zijn boek beschrijft Koos de meest uiteenlopende landschappen: duinen, stranden, heiden, bossen, akkers, heuvels, rivieren, meren en moerassen. Elk landschap heeft zijn eigen planten, bloemen, insecten en zoogdieren. In elk jaargetijde en bij elk weertype valt er weer iets anders te ontdekken. Koos Dijksterhuis attendeert je op wat er zoal te zien is en waar je op kunt letten. Het is het ideale natuurboek voor iedereen die graag meer wil waarnemen tijdens het wandelen, maar niet goed weet waar te beginnen. De toegang is gratis.

Bij De Wereldwinkel zijn op deze dag gratis wandelkaarten van de omgeving af te halen en u krijgt 20% korting op alle vogelbeeldjes (aardewerk, scrapmetal, enz.).

Het Leesteken staat deze dag wederom met een kraam vol uitverkoopboeken met 50% korting. Kom allemaal gezellig luisteren en kijken!
Zaterdag 21 juli, locatie: Zuidersteeg