Zomermarkt in en om Heel Europa Weidevenne


zomermarktOp zaterdag 15 augustus van 10.00 tot 16.00 uur is er een zomermarkt in wooncomplex Heel Europa aan de Genuahaven in Purmerend Weidevenne. Er zijn diverse stalletjes van de eigen organisaties zoals de RIBW ZWWF, Wonenplus, de Thuiszorg/ SWZP maar ook ondernemers uit de Weidevenne en omstreken staan met een kraam met leuke hebbedingetjes.

De markt wordt gehouden op de begane grond en in de binnentuin. Voor de kinderen is er een springkussen en rond het middaguur kun je met Olaf en de prinsessen uit Frozen kennismaken! Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis.

Zelf een kraam huren kan ook, neem contact op met de bedrijfsleider, Kitty Awondatu via telefoonnummer 06 19764638.

HEEL EUROPA IN WEIDEVENNE

Wooncomplex Heel Europa in de wijk Weidevenne in Purmerend bestaat uit bestaat uit 140 woningen, een grand café, welzijns– en zorgorganisaties, een kapper en een Groenshop. Ook is er een prachtige binnentuin waar bewoners, gebruikers en de buurt heerlijk van genieten.

In Heel Europa zijn diverse woonvormen en wonen mensen met en zonder zorg. In Heel Europa werken samen: Centrum voor Jeugd en Gezin, Clup Welzijn, Clusius College Groenshop, Gemeente Purmerend, Grand Café Heel Europa (Prinsenstichting), De Kniphaven, Regionale Instelling Beschermd Wonen, Regionale Stichting Wonen Plus, Stichting Wonen en Zorg Purmerend, Thuiszorg Purmerend, de Wooncompagnie