Zomermaatjes: gezellig samen de zomer door (65+)


KUNSTGENOTEN in beweging organiseert donderdag 5 juli van 10.00 tot 13.00 uur bij Cultuurhuis Wherelant een gezellige  ochtend in zomerse sfeer voor senioren (65+). Wilt u deze zomer iets leuks ondernemen? Op basis van interesses vinden de bezoekers een maatje om er samen op uit te gaan gedurende de zomermaanden. Er is een tombola met leuke prijzen en we sluiten de ochtend af met een gezellige lunch.

 

Iedereen is welkom voor ontmoeting

Of u nou van activiteiten op creatief gebied, beweging, culinair, een uitstapje of het Jordaanfestival in Purmerend houdt;  samen gaan is altijd leuker! Alleen komen is geen probleem, tijdens de ochtend kunt u een afspraak maken met iemand met gelijke interesse voor een activiteit. De activiteiten kalender van Purmerend en omstreken helpt u kiezen wat u graag wilt gaan doen. KUNSTGENOTEN in beweging verwelkomt u in zomerse sferen met koffie/thee en wat lekkers. Organisaties die een leuke activiteit aanbieden, in de maanden juli of augustus, zijn ook van harte welkom!

Introducees welkom!
De organisatoren vinden het leuk als deelnemers een introducée meenemen. Een leeftijdgenoot, die ook  zin heeft om er tijdens de zomermaanden op uit te gaan. Vanuit de gedachte ‘hoe meer zielen, hoe meer vreugd’ én vanuit de wens van KUNSTGENOTEN in beweging iets te betekenen voor die senioren die zich wat minder makkelijk onder de mensen begeven.

Elke donderdagochtend een activiteit voor senioren
KUNSTGENOTEN in beweging organiseert vanaf september weer elke donderdagochtend een activiteit voor senioren (65+). De activiteiten zijn bedoeld als leuke tijdsbesteding, om mensen te ontmoeten of om iets bijzonders te leren. Het programma vindt u op de website www.evean.nl/cursussen. Op de speciale Facebookpagina van KUNSTGENOTEN in beweging krijgt u een indruk van eerdere workshops. KUNSTGENOTEN in beweging