Zomerfair Wij-Allemaal


wij allemaal Purmerend zomerfairInloophuis Wij-Allemaal organiseert op zondag 28 juni a.s. een gezellige Zomerfair om de zomer in te luiden! Vanaf 11.00 uur ben je van harte welkom om te genieten van muziek, een hapje, drankje en een gezellige markt. Stichting Wij-Allemaal zet zich in voor (ex-)kankerpatiënten, hun familie en vrienden.

Denk hierbij aan kleding, bloemen, accessoires, verzorging, maar ook aan eten endrinken. Tijdens de Zomerfair verkoopt het Inloophuis een heerlijke lunch en daarnaast ook lootjes voor de loterij waar fantastische prijzen te winnen zijn! De opbrengst van de lunch en de lootjes gaat geheel naar het Inloophuis, om hiermee na de zomer weer leuke activiteiten voor haar gasten te kunnen organiseren. Kom 28 juni dus zeker even bij het Inloophuis langs aan de Burgemeester D. Kooimanweg 11 in Purmerend, het belooft een gezellige dag te worden!

Stichting Wij-Allemaal zet zich in voor (ex-)kankerpatiënten, hun familie en vrienden. Het Inloophuis wil het herstelproces positief beïnvloeden door allerlei vormen van nazorg te bieden. Daarnaast organiseert het Inloophuis uiteenlopende activiteiten voor haar gasten. De Stichting wordt uitsluitend door vrijwilligers draaiende gehouden, ontvangt geen subsidie en kan enkel en alleen bestaan door giften van sponsoren en donateurs.