Zomeravondconcert Kunst Na Arbeid


Op vrijdagavond 20 juli geeft het orkest van Muziekvereniging Kunst Na Arbeid (KnA) haar jaarlijkse zomeravondconcert op het bordes van de Nicolaaskerk. KnA, het enige fanfareorkest van Purmerend, heeft een swingend programma voorbereid om haar seizoen mee af te sluiten.

 

Het concert begint om 19:00 uur met het leerlingenorkest ‘Kleinkunst’. Vanaf 19:30 uur zal het grote orkest van de vereniging van zich laten horen en blaast KnA iedereen vrolijk de zomervakantie in!

Na de zomervakantie zijn we weer terug en gaan we aan de slag met de voorbereidingen van het  Klassiek concert Taborkerk, welke op zaterdag 10 november zal plaats vinden.

Om al deze concerten goed te laten verlopen, zijn we nog steeds op zoek naar zowel leerlingen als muzikanten die een koperblaasinstrument, saxofoon of slagwerk willen bespelen. Ben je nieuwsgierig, lijkt het je leuk, heb je wel of geen ervaring, of twijfel je misschien? Kom gerust een keertje binnenlopen tijdens onze repetities. De muziekvereniging Kunst na Arbeid repeteert elke maandagavond van 20.00 uur tot 22.15 uur in de P3 aan de Purmersteenweg 19 1441 DK in Purmerend. Heb je vragen, wil je meer weten? kijk dan op de site www.kna-purmerend.nl of neem contact op met Ton van Leersum, voorzitter@kna-purmerend