Zomer Maatjes ontmoeten: samen is leuker dan alleen!


KUNSTGENOTEN in beweging organiseert donderdag 22 juni van 10.00 tot 12.00 uur een bijeenkomst om een Zomer Maatje te ontmoeten. Op basis van interesses in diverse soort activiteiten worden de bezoekers bij elkaar gebracht om er samen op uit te gaan gedurende de zomermaanden.

 

Iedereen is welkom voor ontmoeting

Of u nou van activiteiten op creatief gebied, beweging, culinair, een uitstapje of het Jordaanfestival in Purmerend houdt. Samen gaan is altijd leuker! Alleen komen is geen probleem, tijdens de ochtend worden er direct afspraken gemaakt met medegenoten op basis van een kalender, met alle activiteiten die er in Purmerend en omstreken plaatsvinden. Tijdens de bijeenkomst, die in zomerse sferen zal zijn, krijgt u koffie/thee met wat lekkers. Organisaties die een leuke activiteit aanbieden, in de maanden juli of augustus, zijn ook van harte welkom!

Elke donderdagochtend een activiteit voor senioren

KUNSTGENOTEN in beweging, organiseert elke donderdagochtend een activiteit voor senioren (65+).
De activiteiten zijn bedoeld als leuke tijdsbesteding, om mensen te ontmoeten of om iets bijzonders te leren. Het nieuwe najaarsprogramma verschijnt binnenkort op de website www.evean.nl. Heeft u geen vervoer maar wilt u wel graag komen? Neem dan contact met ons op, wij kijken samen naar een oplossing. KUNSTGENOTEN in beweging wordt ondersteund door Cultuurhuis Wherelant, Evean en Spurd.

Aanmelden en meer informatie

De bijeenkomst is op donderdag 22 juni van 10.00 tot 12.00 uur bij Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend. De entree is gratis! T.b.v. de catering vinden wij het fijn als u zich van te voren opgeeft via mail cursusbureau@evean.nl of telefonisch via nummer 088-3833397.