Zelf bouwen in de nieuwe wijk Kop West


Huizen te koop in de Kop van West in PurmerendOp zaterdag 21 maart start de gemeente met de verkoop van 43 kavels voor de nieuwe woonwijk Kop West. Daar komen eengezinswoningen met veel keuzevrijheid. Belangstellenden kunnen die dag  in het stadhuis hun vragen stellen en zich direct inschrijven voor een kavel op deze bijzondere plek min of meer in het centrum van Purmerend. 

De gemeente geeft inzicht in de mogelijkheden aan de hand van prijslijsten, afmetingen en kavelpaspoorten. Verder is er een zelfbouwmarkt: hier zijn adviseurs, architecten en aannemers aanwezig die persoonlijk advies geven.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden via de website: www.kopwest.nl. De inloopbijeenkomst is op 21 maart van 10.00 tot 14.30 uur in het Stadhuis van Purmerend.

Woondroom waarmaken

Volgens wethouder Hans Krieger is de Kop West een unieke kans voor Purmerend. De locatie is heel bijzonder. Maar vooral bijzonder is de vrijheid die mensen hier krijgen om hun eigen woondroom waar te maken. Een woning die precies klopt met de wensen van je gezin. Nu hoeven mensen écht nooit meer weg uit Purmerend.’

 

Buurtmakelaar

Voor al uw vragen over Kop West kunt u ook terecht bij Buurtmakelaar Gineke Slootman: telefoon 06-12130487 (bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur) of mail naar buurtmakelaar@purmerend.nl.

 

Over Kop West

Op Kop West ervaar je een authentiek gevoel: oud-Purmerend heeft hier een nieuw jasje aan. Wonen op Kop West geeft je de voordelen van een nieuwe woning, en de sfeer van historisch Purmerend. Kop West biedt een laatste kans om dicht bij de binnenstad nieuw te kunnen wonen – en zelfs jouw eigen woonwensen te realiseren door zelfbouw.