Workshop in de Bibliotheek; sollici-flirten…


Margriet-Weehuizen-page-001Hoe maak je echt contact bij een sollicitatiegesprek en hoe laat je een blijvende positieve indruk achter? Dat kunnen werkzoekenden leren tijdens een masterclass van communicatietrainer & actrice Margriet Weehuizen op donderdag 21 april in de Bibliotheek Purmerend. (Foto: Patricia Ramaer)

Tijdens de workshop/masterclass ‘zakelijk Flirten met succes’ word je bewust van je charmes en leer je hoe je dit inzet om betere resultaten te bereiken. Een positieve uitstraling zorgt ervoor dat mensen je eerder zien staan en het gesprek met je aan willen gaan. In de interactieve masterclass ‘zakelijk flirten met succes’ krijgen deelnemers een korte en krachtige introductie in het zakelijk flirten. Trainer Margriet Weehuizen geeft haar complete stappenplan prijs zodat de cursisten na deze avond onweerstaanbaar zullen zijn in netwerk- en sollicitatiegesprekken.

De masterclass FlirtINN is op donderdag 21 april van 20:00 tot 22:00 in de Bibliotheek Purmerend, Waterlandlaan 40. Kosten: € 8,50 en € 6,00 voor leden Bibliotheek Waterland. Aanmelden in alle bibliotheekvestigingen of via www.bibiotheekwaterland.nl