Word Vriend van Reuring


word vriend van Reuring Purmerend
In deze tijd van bezuinigingen op cultuur is belangrijk dat iedereen die Reuring een warm hart toedraagt Vriend van Reuring wordt. Het geld dat de Vrienden bijeen brengen, helpt elk jaar mee om het programma weer spannend en verrassend te maken. 

Er zijn twee mogelijkheden om je bijdrage te voldoen:

Straatartiest tijdens Reuring1. Meld je aan via het formulier op de website van Reuring. Maak daarna een tientje (of meer) over naar bankrekening NL12 RABO 0143 3559 45 t.n.v. St. Reuring Festival te Purmerend o.v.v. “Vriend 2015, postcode en huisnummer”. Je postcode en huisnummer hebben we nodig om de betaling te koppelen aan jouw aanmelding.

2. Meld je aan op het festival of tijdens een van onze wervingsacties die we van tevoren houden. Daar ben je van harte welkom om je bijdrage contant te voldoen en kun je je Reuring gadget gelijk meenemen

Ben je al Vriend dan zijn je gegevens bij ons bekend. Als Vriend heb je een streepje voor en houden wij je persoonlijk op de hoogte van het programma en ander nieuws. Natuurlijk vragen je om in 2015 Vriend te blijven door weer een tientje (of meer) te geven. Zo blijft Reuring ook weer een beetje van jou.

Reuring Citysam hoofdpodium Purmerend 2014Programma Reuring

Zie ook het gedetailleerd programma, per dag en per lokatie.