Winterfair Heel Europa Weidevenne


winterfair-heel-europa-weidevenne-purmerendZin in een leuke avond met heerlijk glühwein, warme chocomel en lekkers? Op vrijdagavond 4 november is er een gezellige winterfair in de binnentuin van Heel Europa Weidevenne.

Je bent tussen 19.00 en 23.00 uur van harte welkom. De binnentuin staat vol met leuke stands waar jij heerlijk kunt shoppen voor de decembermaand. De gang van Heel Europa wordt omgetoverd tot een ‘wellnesstraat’ waar je terecht kunt voor een ontspannende voet- of stoelmassage Onze kapper De Kniphaven geeft graag kleur- en kappersadviezen op maat en je kunt ook gaan voor bijvoorbeeld een schoonheidsbehandeling of een healing. De winterfair wordt muzikaal omlijst door Guido Scope, ook uit Weidevenne. Bij binnenkomst krijgt elke bezoeker een lootje en tussen 21.30 en 22.00 uur worden er prijzen bekend gemaakt die beschikbaar zijn gesteld door de kraamhouders. Noteer de datum in jouw agenda en app jouw familie, vrienden, buren en collega’s voor een gezellige en ontspannen avond.

Iedereen is welkom en de toegang is gratis.

Wil jij vooraf genieten van een heerlijke maaltijd, dat kan! Het Grand Café biedt een speciaal Winterfairmenu aan en je kunt natuurlijk ook à la carte eten. Van tevoren reserveren is wenselijk en kan via 0299-459451.

HEEL EUROPA IN WEIDEVENNE – algemene informatie

Wooncomplex Heel Europa in de wijk Weidevenne in Purmerend bestaat uit  bestaat uit 140 woningen, een grand café, een Superrrmarkt, twee zalen van Clup, een vestiging van Centrum Jeugd en Gezin, het regiokantoor van WonenPlus, kapsalon De Kniphaven en een Groenshop van het Clusius College. Ook is er een prachtige binnentuin waar bewoners, gebruikers en de buurt heerlijk van genieten.

In Heel Europa zijn diverse woonvormen en wonen mensen met en zonder zorg. In Heel Europa werken samen:

Centrum voor Jeugd en Gezin, Clup Welzijn, Clusius College Groenshop, Gemeente Purmerend, Grand Café Heel Europa (Prinsenstichting), De Kniphaven, RIBW Zaanstreek Waterland West-Friesland, Regionale Stichting Wonen Plus, Stichting Wonen en Zorg Purmerend, Thuiszorg Purmerend, de Wooncompagnie

 

Deelnemers binnentuin:

Grand café Heel Europa
Suez Thee
Goodiebagshop
Echte mannenkado
Love & Fashion Boutique
Groenshop
That’s Fudge
Natuurlijk-fijn
Purses & Pouches
Made by Debby
Little me giftshop
Jewels4you
Kwebbel & Babbel
Belles Dentelles
Kruyt Hout Design
The Four Seasons-Purmerend
Blij by CP

Deelnemers wellness straat:

Sunless Beauty
Match events
Bodietalks
See you by Jean/O24you
Aurora Healing
De Kniphaven
Beauty Within
Melilotus massages
Hart voor Voeten