Winterexpositie bij Kerkhofgalerie en beeldentuin Overweersepolderdijk


Winterexpositie bij Kerkhofgalerie en beeldentuin OverweersepolderdijkZondag 1 maart is er een winterexpositie bij de Kerkhofgalerie en beeldentuin Overweersepolderdijk in Purmerend. Er zijn werken  van ongeveer 30 beeldende kunstenaars uit o.a. Amsterdam, Beemster, Castricum, Hoorn, Landsmeer en Purmerend.

Er zijn verschillende vormen van kunt te zien, zoals schilderijen, foto’s, glas, keramiek, tassen en beelden. Veel van de kunstenaars zijn zelf aanwezig. Kom kijken en laat je verrassen door de veelzijdigheid van deze kunstenaars.

Ook te koop

De werken zijn ook te koop voor een maximum bedrag van € 150,-. Ook zijn er kunstartikelen te koop. Met de aankoop van een kunstwerk steunt u ook de Stichting Kerkhof Overweersepolderdijk, maar ook door het drinken van een kop koffie/thee of een glas glühwein of warme chocolademelk.

De expositie is op zondag 1 maart  tussen 12:00 en 17:00 uur. De begraafplaats aan de Overweersepolderdijk 24 en de kapel zijn beide rolstoeltoegankelijk. De toegang gratis. Klik hier voor de routebeschrijving.

Zie ook www.kerkhofoverweersepolderdijk.nl.