Wijnproeverij bij film ‘Retour en Bourgogne’ in Filmhuis Purmerend


Op zaterdag 11 november 2017 om 18.15 uur, voorafgaand aan de film ‘Retour en Bourgogne’ is er een speciale wijnproeverij bij Filmhuis Purmerend

De wijnproeverij (alleen 11 november)

In samenwerking met Filmhuis sponsor Slijterij Breebaart kunt u proeven van 3 rode en 3 witte fantastische Bourgondische wijnen, in combinatie met overheerlijke hapjes. Uw favoriete wijn(en) kunt u bestellen met 10 % korting.

Prijs € 14, – per persoon, exclusief entree film, reserveren via carla.dijkers@gmail.com

Let op: voor de film dient u apart te reserveren via www.filmhuispurmerend.nl

De film: Retour en Bourgogne (11 een 14 november)

Om de wereld te ontdekken verliet Jean tien jaar geleden zijn geboortehuis, een gigantisch wijnchateau met omliggende wijnvelden in de Bourgogne. Hij is zelf een wijnbedrijf begonnen in Australië, maar heeft twijfels over de relatie met de moeder van zijn zoontje. Als zijn vader op sterven ligt, keert hij terug naar zijn familie waar hij na lange tijd herenigd wordt met zijn zus Juliette en zijn broer Jérémie. Samen met de schoonvader van Juliette proberen zij het familiebedrijf gaande te houden. Wanneer hun vader overlijdt worden de drie gedwongen keuzes te maken en beslissingen over de toekomst te nemen. Er komen flinke verschillen van inzicht aan de oppervlakte, is er wel een gezamenlijke toekomst mogelijk?

Deze heerlijke feelgood-film over familie en wortels tegen een achtergrond van prachtige Franse landschappen geven je dat echte Franse vakantiegevoel.

Draaidagen:

  • Zaterdag 11 november 2017. Aanvang 20.30 uur. Zaal open 19.45 uur. Wijnproeverij: Aanvang 18.15 uur.
  • Dinsdag 14 november 2017. Aanvang 20.30 uur. Zaal open 19.45 uur.

Filmhuis Purmerend (in het Stamhuis), Kerkstraat 11. Reserveren: https://www.filmhuispurmerend.nl/movies/163/17/retour_en_bourgogne

Entree film: € 7,50 normaal/€ 6,- voor Vrienden van Filmhuis Purmerend