23 november – Spektakel met Keltische muziek in de Purmaryn


Celitc fire - een wervelend spektakel met Keltische muziekOp zondag 23 november vindt ‘Celtic fire’ plaats in theater De Purmaryn in Purmerend, een wervelende show met voltallig fanfareorkest, de Keltische folkband Rapalje, danseressen en zangeres Else Segers, die dit jaar de Stem van Landsmeer won.

Celtic Fire staat garant voor twee uur muzikaal spektakel op hoog niveau, met Ierse en Schotse muziek, solistische optredens en opzwepende danseressen. Fanfare De Eendracht is op dit moment een van de beste fanfareorkesten van Nederland en werd dit jaar Nederlands Kampioen tijdens de Open Nederlandse Fanfare Kampioenschappen. De show in de Purmaryn wordt geleid door dirigent Marcel Visser, die op dit moment muzikaal leider is van de internationale Van den Ende musical The Lion King in Hamburg.

Celtic Folkband Rapalje

‘Voorzien van ruige kilts, beenbandages, mouwloze shirts, tatoeages en een enorme hoeveelheid haar, maakten de heren van de Celtische folkband Rapalje al indruk voordat ze hun eerste geluid voortbrachten. Swingend, stampend en opzwepend raasde hun muziek door de zaal, niemand in het publiek bleef daarvoor ongevoelig.’ Dat schreef het Brabants Dagblad over Rapalje, de folkband die samen met Fanfare De Eendracht optreedt in de Purmaryn. Het eerste deel van de show wordt verzorgd door Fanfare De Eendracht, waarin ook Rapalje zich al samen met De Eendracht laat zien. Na de pauze is het podium geheel voor Rapalje: een lust voor zowel het oog als het oor.

Kaartverkoop

Kaarten kosten 20 euro en zijn nog te koop via Theater De Purmaryn, aan het loket of online via www.depurmaryn.nl. Ook kunt u kaarten kopen bij Ida Ludwig, Den Ilp 46, telefoon 020-482 3992, of info@eendr8.nl.