Werken aan je CV tijdens de netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden in de Bibliotheek


walk&talk werkzoekenden PurmerendBibliotheek Waterland biedt werkzoekenden de mogelijkheid om elkaar maandelijks op een vaste dag en tijd te ontmoeten. Tijdens Walk&Talk bijeenkomsten in de Bibliotheek van Purmerend kunnen zij ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en krijgen zij tips en suggesties die helpen in hun zoektocht naar een geschikte baan.  Op donderdagochtend 7 juli, de eerstvolgende bijeenkomst is er een werk-café waarin gewerkt kan worden aan het CV.

Daniëlle Schrumpf begeleidt samen met haar collega Femke Frantzen de Walk&Talk in Purmerend. Daniëlle: ‘Tijdens elke bijeenkomst bespreken we kort een thema. Bijvoorbeeld: hoe gebruik je social media om werk te vinden of hoe haal je meer uit je netwerk? We geven tips en nodigen sprekers uit. Mensen mogen zelf ook onderwerpen aandragen.’  De bijeenkomst van donderdag 7 juli staat in het teken van werken aan het  CV, het oefenen van een pitch, het bijhouden van de linkedIn pagina, het schrijven van een motivatiebrief en het ontwikkelen en onderhouden van een netwerk.

Walk&Talk bijeenkomsten vinden elke 1e donderdag van de maand van 10 tot 12 uur plaats in de Bibliotheek Purmerend, Waterlandlaan 40. Deelname aan de Walk&Talk is, net als de koffie en thee, gratis. Aanmelden is niet nodig maar kan wel via walkentalk@bibliotheekwaterland.nl .