Wekelijks open atelier bij eVe Mozaïek


Workshop eVe Mozaïek 640eVe Mozaïek zet twee keer per week haar atelier open. Jong en oud zijn dan welkom om zelf te komen mozaïeken.

Purmerend – In Baanstee-west is sinds kort het atelier van eVe Mozaïek te vinden. Twee dagen per week is er open atelier en kan iedereen met interesse voor mozaïek langskomen voor een praatje, een vraag of om wat te mozaïeken.

Foto Roos eVe MozaïekeVe Mozaïek is een nieuw allround mozaïekbedrijfje gevestigd op de Einsteinstraat. Hergebruik en de wereld mooier maken zijn de basisthema’s van kunstenares Eva van Rijn. Zo geeft zij boeddha’s een tweede leven en werkt ze met materialen als oud servies, speelgoed, sieraden en ander afval. Hieruit is ook de spectaculaire Gooi- en Smijthoek ontstaan. Deze kan door bedrijven of voor speciale thema-events ingehuurd worden en zorgt (vooraf al) altijd voor veel hilariteit.

Het open atelier van eVe Mozaïek is op dinsdag en donderdag. Iedereen kan langskomen om het atelier te bekijken of om zelf wat te mozaïeken. Eigen ondergronden en materialen mogen meegenomen worden. Oude projecten kunnen hier afgemaakt worden. Ook mensen die nog nooit gemozaïekt hebben zijn van harte welkom tijdens het open atelier.

Het atelier van eVe Mozaïek is op dinsdag en donderdag ’s middags geopend van 13:30 tot 16:00 en ‘s avonds van 19:30 tot 22:00 en is te vinden op de Einsteinstraat 63 in Purmerend (achter de Gamma).

Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/evemozaiek of www.evemozaïek.nl. Aanmelden voor het open atelier kan via info@evemozaiek.nl.