Weggeefdag in de Rudolf Garrelsstraat


weggeefwinkel purmerendOp zaterdag 3 oktober  van 10.00 tot 14.00 is er een weggeefdag op de Rudolf Garrelsstraat 2 in Purmerend (het dagactiviteitencentrum van de Prinsensichting). Iedereen is van harte welkom, of je nu rijk of arm bent. Alle spullen die op de tafels liggen zijn er om gratis mee te nemen. Je mag zelf ook spullen inleveren, deze moeten wel heel en schoon zijn, en geen huisraad.

De eerste 2 weggeefdagen zijn in de Rusthoeve gehouden. Deze dagen waren een groot succes met ongeveer 50-80 mensen die op het evenement afkwamen. De laatste 2x werden wat kleiner gehouden op 2 andere locaties, maar ook een groot succes voor de aanwezigen.

Voor deze weggeefdag zijn de krachten gebundeld. Met als belangrijkste doel de weggeefwinkel op de kaart te zetten. Juist nu dat de stille armoede nog steeds erg groot is, maar het toch nog wel eens een drempel is om binnen te stappen.

De winkel is daarnaast ook geopend op maandag en donderdagochtend tussen 10.00 en 11.30 én op donderdagmiddag van 17.00 tot 18.00 uur.

De weggeefwinkel is ook te vinden op Facebook