Weekendworkshops bij Cultuurhuis Wherelant


Tijdens het workshopweekend van 14 en 15 oktober bij Cultuurhuis Wherelant kunt u meedoen met  diverse creatieve workshops. Maak bijvoorbeeld een tas van leer of schrijf je eigen verhaal op zaterdag 14 september of ga los met Intens Schilderen of Art Journal op zondag 15 oktober. Ervaring is niet belangrijk, iedereen kan meedoen op zijn of haar niveau en gaat met een persoonlijk (kunst)werk naar huis. De workshops zijn laagdrempelig en gezellig, met voor de dagworkshops een gezamenlijke lunch.

 

Zaterdag 14 oktober: Schrijf je eigen verhaal en maak een tas van leer

De kort en krachtige workshop ‘Schrijf je eigen verhaal’ is een prachtige opstap voor wie de pen altijd al heeft willen oppakken om het verhaal te schrijven dat al zo lang in je hoofd zit. Iets heel anders is werken met leer en naar huis gaan met een hele eigen tas van leer. Daar wil je wel mee voor de dag komen!

 

Zondag 15 oktober: Intens Schilderen en Art Journal

Zin in een dag volledig onderdompelen in een schilderij? Dan ben je bij Wilma Caris bij het goede adres. Intens in kleur, onderwerp en werkwijze is waar zij jou in een dag in begeleidt. Ben je meer gericht op een persoonlijk verhaal en het bij elkaar brengen van persoonlijke beelden en teksten, dan is de korte workshop Art Journal echt iets voor jou. Digitale kennis is niet nodig, het kan allemaal met potlood, pen en beeldmateriaal.

 

Inschrijven of meer informatie?
Voor inschrijven en voor  informatie over de overige weekendworkshops op 14en 15 oktober kijkt u op de website www.wherelant.nl of bel  (0299) 434 777.  U vindt Cultuurhuis Wherelant aan de Van IJsendijkstraat 403 in Purmerend.  De workshopweekends zijn een terugkerend evenement dat elk 2e weekend van de maand plaats vindt tijdens het cursusseizoen.