Deze week in PurPlus Magazine live


Deze week in PurPlus Magazine van RTV Purmerend, live jouw weekblad op de radio: boeken halen uit een kastje, vernieling reanimatie-apparaten en meer vrouwen in de Purmerendse politiek.

Boeken halen uit een kastje aan een gevel. Voor iedereen en gratis. Het boekenhuisje rukt op in Purmerend.
Onlangs is er opnieuw een AED-kastje vernield, de tweede in korte tijd. De levensreddende reanimatie-apparaten waarmee burgerharthulpen levens kunnen redden zijn vaak het doelwit van vandalisme. Kun je hier als burger aangifte van doen? Wat doet de politie daar dan mee? Wie zijn toch de daders? En hoe groot is de pakkans? De politie is te gast en beantwoord de vragen.

Verder: hoe kun je de lokale politiek verrijken met meer vrouwen in een actieve functie? VIPPS (Vrouwen in Purmerendse Politiek) stelt zich dit ten doel. Waarom en hoe?

 


Elke donderdagochtend hoor en zie je het gezellige en informatieve weekblad op jouw radio bij RTV Purmerend. Fijne muziek, leuke onderwerpen en boeiende gasten. Van 10 tot 12 uur is PurPlus Magazine live te horen op RTV Purmerend radio 104.9 FM, te zien op televisie kanaal 336 (KPN) en 36 (Ziggo) en wereldwijd via de webstream op www.rtvpurmerend.nl/televisie/live