Deze week in PurPlus Magazine live


PurPlus Magazine is het wekelijkse radiomagazine op Radio Purmerend. Elke donderdag van 10 tot 12 te horen en te zien. Deze week een zeer afwisselende editie… 


…met winnares van de KNAW-onderwijsprijs Sanne Pouw en haar docent van het Jan van Egmond Lyceum. Zij zetten Purmerend op de kaart in onderwijsland. Verder een nadere kennismaking met Nathalie Saaf-Pasteurs, een VIPPS-vrouw oftewel een vrouw in de Purmerendse politiek. Wie is zij, wat doet zij en wat drijft haar? De week van het Spannende Boek komt er weer aan en wie beter dan een auteur van een spannend boek om daar over te vertellen? Schrijver Max van Olden won de Schaduwprijs en komt praten over zijn nieuwste psychologische thriller over machtsmisbruik en chantage in het Nederlandse rechtssysteem. Ook is er aandacht voor de Buitenspeeldag van 14 juni.

 

Luister en kijk deze donderdag weer naar PurPlus Magazine. Jouw weekblad op de radio. Te ontvangen op 104.9FM, wereldwijd via de stream op www.rtvpurmerend.nl/televisie/live en op televisie KPN 336 / Ziggo 36. PurPlus Magazine wordt op zondag herhaald tussen 14.00 en 16.00 uur.