Waylon komt naar het Reuring Festival


De kogel is door de kerk: Waylon gaat met het nummer Outlaw In ‘Em naar Lissabon om zich daar in het strijdgewoel van het Eurovisie Songfestival te storten. Hij maakte dat afgelopen vrijdag bekend in het programma De Wereld Draait Door. Maar er is meer nieuws te melden: Waylon komt op 24 juni naar Purmerend! Hij staat die dag namelijk op het hoofdpodium tijdens Reuring Cityslam!

 

Het songfestival vindt plaats van 8 t/m 12 mei en als aanloopje verschijnt op 13 april The World Can Wait, zijn vijfde studio-album mét uiteraard ook Outlaw In ‘Em. Alsof dat allemaal nog niet genoeg is start een dag eerder een uiterst veelomvattende tournee door Nederland, die ook de titel The World Can Wait meekrijgt.

De wereld wacht even

De wereld kan dan wellicht even wachten, Waylon bedient namelijk eerst een deel van zijn eigen Nederlandse fans voordat hij afreist naar Portugal om heel Europa te gaan verrassen. De tour vormt zo de aftrap van misschien wel het meest bepalende jaar voor Waylon. De organisatie van het Reuring Festival is bijzonder verheugd dat deze inmiddels tot superster uitgegroeide zanger in dit drukke jaar extra cachet gaat geven aan de 17e editie van het Reuring Festival.

Gevarieerd programma

Het Reuring Festival vormt ook dit jaar weer één gevarieerd hoogtepunt. Hét internationale zomerfestival voor live muziek en (straat)theater vindt plaats van donderdag 21 t/m zondag 24 juni in Purmerend. In het festivalhart in het Leeghwaterpark en in de binnenstad wordt vier dagen lang een scala aan muziek en entertainment geboden. Met dans, live muziek, straattheater en spectaculaire voorstellingen biedt het Reuring Festival voor ieder wat wils.

Houd voor meer informatie over het programma de komende tijd de website www.reuring.com in de gaten. Reuring Cityslam is gratis toegankelijk.