Waterland Kinderkoor New Kickers van start


Er is eigenlijk geen leukere manier om muziek te maken dan samen met vriendjes, vriendinnetjes en andere leeftijdgenootjes in een koor te zingen. Op alle basisscholen wordt dankzij de muzieklessen van Muziekles Waterland gelukkig ook weer steeds meer gezongen. Kinderen die één uurtje per week zingen tijdens de muziekles op school niet genoeg vinden kunnen binnenkort terecht bij het nieuwe kinderkoor van Muziekschool Waterland. Op 3 oktober is de eerste repetitie.

 

Dit koor is speciaal voor kinderen uit groep 5 en 6 van de basisscholen en de kinderen die vorig schooljaar in één van de schoolkoren hebben gezongen. Het koor wordt geleid door de jonge dirigente Lisa Rietveld. Lisa heeft vroeger zelf in kinderkoor De Kickers gezongen. Inmiddels is zij als zangeres afgestudeerd  aan het conservatorium en treedt zij veel op met haar eigen band.

Het koor gaat zeker ook optreden met leuke liedjes uit Nederland, maar ook uit andere landen, in andere talen en nummers uit de hitparade.

Het koor repeteert op woensdagmiddag van 16.30 tot 17.30 uur in de zaal van Muziekschool Waterland, Geulenstraat 62 in Purmerend. Op 3 oktober is de eerste repetitie.

Deelname is helemaal gratis.

Voor meer info en inschrijven: www.muziekschoolwaterland.nl (tabblad koren & musicals)