Walk&Talk voor werkzoekenden in Bibliotheek Purmerend


Walk & Talks voor werkzoekenden in bibliotheek PurmerendSinds 1 oktober 2015 biedt de Bibliotheek in Purmerend werkzoekenden de mogelijkheid om elkaar maandelijks op een vaste dag en tijd te ontmoeten. Tijdens Walk&Talk bijeenkomsten kunnen zij ervaringen met elkaar delen, contacten leggen en krijgen zij tips en suggesties die helpen in hun zoektocht naar een geschikte baan.

Op donderdag  5 november  vindt van 10 -12 uur de tweede bijeenkomst plaats met als onderwerp; LinkedIn. Deelname aan de Walk&Talk is, net als de koffie en thee, gratis.

De Levende Sollicitatiegids organiseert in het gehele land laagdrempelige netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden waarbij veelvoorkomende onderwerpen rondom solliciteren in de huidige tijd worden besproken en waarbij ruimte is voor mensen om te netwerken. Binnen anderhalf jaar hebben ruim 2000 mensen de bijeenkomsten in het hele land bezocht. De Walk&Talk bijeenkomsten in de Bibliotheek zijn uniek in Noordholland.

Walk&Talk bijeenkomsten vinden  elke 1e donderdag van de maand van 10 – 12 uur plaats in de Bibliotheek Purmerend, Waterlandlaan 40. Gratis aanmelden voor de bijeenkomst op 5 november: walkentalk@bibliotheekwaterland.nl