Vrij schaatsen en “Alternatieve Zeevangstocht” in Kerstsfeer


Alle leden, met hun familie van de ijsclubs Purmerend, Middelie, Oosthuizen, Edam, Kwadijk en Warder zijn van harte welkom op 21 december van 17:30 -20:00 uur op ijsbaan de “Westfries” om gratis te komen schaatsen. Het evenement is volledig in Kerstsfeer, dus kom met leuke Kerstkleding.

Van 18:15-18:55 wordt de “Alternatieve Zeevangtocht” georganiseerd en de Kerstman zal persoonlijk het startschot geven. Wij gaan er wat leuks van maken en voor iedereen is er een medaille. Jonge en oud is van harte welkom.
IJsbaan “de Westfries”  is te vinden op Westfriese Parkweg 5, 1625 MA  Hoorn, ruim een kwartier vanaf Purmerend per auto en vrij parkeren.
Tijdens het vrijschaatsen zijn er huurschaatsen verkrijgbaar bij “Van der Woude Sport” op de ijsbaan. Handschoenen zijn verplicht op de ijsbaan en een helm wordt geadviseerd.

De IJs en Inline Skate Club Purmerend vereniging biedt voor elk wat wils op het gebied van schaatsen, er zijn lessen en trainingen voor de beginnende en gevorderde schaatsers van alle leeftijden en niveaus. Gedurende de winter periode worden er leuke activiteiten georganiseerd zoals vrijschaatsen met collega verenigingen en FlevoNice (openlucht baan Biddinghuizen) en er gaan leden naar de Alternatieve Elfstedentocht in Oostenrijk voor de uitdaging van 200 km.

De natuur ijsbaan van de IJs en Inline-skateclub Purmerend, De Purmerring, is gelegen aan het Trimpad 10 in de wijk Wheermolen. Vlakbij het Kinderparadijs en de Modelbouwclub Waterland. Meer informatie is ook te vinden op https://www.ijseninlineskateclub.nl