Vraag ‘m aan, die voordelige Spurd-JeugdSportPas!


De houdgreep tijdens bandexamens van judoclub KodokanBasisschool-leerlingen in Purmerend kunnen na de herfstvakantieweer voordelig  kennismaken met een sport of sportieve activiteit. Het overzicht van die sportcursussen is te vinden via via de website van Spurd. Dankzij een speciale databank weet je weet nu direct of er nog plaats is bij een sportcursus.Vanaf 1 tot en met zondag 28 september is aanmelden mogelijk voor de eerste periode van de Spurd-JeugdSportPas (JSP) 2014-2015. 

Ook aanbod voor kinderen met autismestoornissen

Het aanbod is ingedeeld per sportieve activiteit, per leeftijdsgroep (uit groep 1 tot en met 8 basisonderwijs) en per wijk. Dit keer is er  ook aanbod voor kinderen met aan autisme verwante stoornissen.

 Veel keuze

Leer hockeyen bij Mixed Hockeyclub PurmerendIn de eerste periode vanaf 20 oktober tot december is er keuze uit 34 sportieve activiteiten met samen 72 cursussen. Het aanbod is van sportverenigingen en andere sportaanbieders. In de eerste kennismakingsperiode is er keuze uit AquaFun, AquaSport, atletiek, badminton, ballet, basketball, fitness, golf, hockey, honk- en softbal, judo, karate, kickboksen, kinderyoga, korfbal, kung fu, Röhnrad, roeien, rugby, schermen, scouting, stijldansen, streetmix, tafeltennis, tapdansen, tennis, turnen, voetbal, volleybal, waterpolo, zaalvoetbal, zelfverdediging, Zumba en zwemmen.

Diverse perioden

Per sportieve activiteit is vaak uit meerdere cursusmomenten te kiezen; soms ook uit verschillende sportaanbieders voor dezelfde sportieve activiteit. Inschrijving gebeurt op volgorde van aanmelden en betalen van de cursuskosten.

Zeer voordelig

De voordelige kennismakingscursus bestaat uit vijf lessen en kost € 7,50 of uit zes lessen en kost € 9,00. Een kennismakingsles kost omgerekend € 1,50. Betaling van de cursus is mogelijk per iDeal, PIN- of contante betaling en internet bankieren. Aanmelden is mogelijk vanaf maandag 1 september tot en met zondag 28 september.

Vragen?

Wie vragen heeft over de Spurd-JeugdSportPas stuurt een e-mail naar jeugdsportpas@spurd.nl of belt maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 uur en 17.15 uur  (0299) 418 100.