Voorstelling ’t Is toch niet Normaal? door Purmerends Palet


Op zaterdag 18 september en zondag 19 september geeft het Purmerends Palet – een samenwerking van diverse Purmerendse theatergroepen – het startschot voor een nieuw (amateur-)theaterseizoen, waarin ze (hopelijk) ons allemaal weer kunnen presenteren.  Daarvoor hebben zij ook een bijzondere locatie gevonden: Autobedrijf Romp aan de Van IJsendijkstraat te Purmerend.

 

Ze begeven ons op een kruispunt van een tijdperk. Kunnen we binnenkort weer genieten van onze snelweg der vrijheden? En vol gas naar een nieuw normaal? Of bewandelen we een doodlopende weg?

Zes schrijvers hebben zes korte stukken geschreven over hun kijk op de nabije – en verre toekomst. Wat is de invloed van covid-19 op ons bestaan?

’t Is toch niet Normaal?  is een collage van scènes, muziekstukken en acts met kwinkslagen en hier en daar een vette knipoog.

Helaas is de website van Purmerends Palet op dit moment door technische redenen niet toegankelijk voor informatie. Wel kunt u terecht op de Facebookpagina www.facebook.com/purmerendspalet/ of op de sites van het Purmerends Stadstoneel, toneelvereniging Purmersteijn, theaterstichting Puik of de Facebookpagina van Toneelgezelschap Leo XIII.

Per voorstelling kunnen we vanwege de coronaregels maar 12 bezoekers per voorstelling ontvangen, dus wees snel met uw bestelling! Reserveer via purmerendspalet@gmail.com .