Voordelig sporten met JeugdSportPas Purmerend


Voordelig sporten met de JeugdSportPas van SpurdDe Spurd-JeugdSportPas (JSP) geeft basisschoolleerlingen in Purmerend de mogelijkheid voordelig en zonder lidmaatschap kennis te maken met een sport of sportieve activiteit.

De Spurd-JeugdSportPas (JSP) geeft basisschoolleerlingen in Purmerend de mogelijkheid voordelig en zonder lidmaatschap kennis te maken met een sport of sportieve activiteit. De eerste van de vier perioden begint in november, inschrijven kan vanaf maandag 7 september. Het overzicht van de sportcursussen staat op een via de website van Spurd bereikbare speciale website. Inschrijven voor de eerste periode in het schooljaar 2015-2016 kan tot en met zondag 25 oktober.

Zoeken in het overzicht is mogelijk op sportieve activiteit, leeftijd (groep 1 tot en met 8 basisonderwijs) en wijk. Voor de eerste keer inschrijven voor een sportcursus kan na het aanmaken van een gratis account. Vanaf 7 september is het ook mogelijk voor de overige drie perioden in te schrijven. Betaling gebeurt bij voorkeur per iDeal, maar kan ook met internet bankieren, PIN- of contante betaling.

In de eerste periode vanaf 2 november tot in december is er keuze uit 28 sportieve activiteiten. Er is  keuze uit AquaFun, AquaSport, basketball, fitness, freerunning, golf, hockey jongens, hockey Special Forces (voor kinderen met een aan autisme verwante stoornis), honk- en softbal, judo, karate, Krav Maga, kunstschaatsen, Pencak Silat, Rhönrad, ritmische gymnastiek, roeien, rugby, schermen, scouting, sport&spel, squash, tafeltennis, tennis, turnen, waterpolo, zaalvoetbal en zwemmen. Per activiteit is vaak uit meerdere cursusmomenten te kiezen.

Inschrijving gebeurt op volgorde van aanmelden en betaling van de cursuskosten. De kennismakingscursus bestaat uit vijf lessen en kost € 7,50 of uit zes lessen en kost € 9,00. Een kennismakingsles kost omgerekend € 1,50.

Wie vragen heeft over de Spurd-JeugdSportPas stuurt een e-mail naar jeugdsportpas@spurd.nl of belt maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 uur en 17.15 uur  (0299) 418 100.