Voordelig sporten in Purmerend met de JeugdSportPas


Jeugdsportpas spurd purmerendDe Spurd-JeugdSportPas (JSP) geeft basisschoolleerlingen in Purmerend de mogelijkheid voordelig en zonder lidmaatschap kennis te maken met een sport of sportieve activiteit. De inschrijving is begonnen.

De eerste van de vier perioden begint eind oktober, inschrijven kan vanaf zaterdag 10 september. Het overzicht van de sportcursussen bij verschillende sportaanbieders staat op een via de website van Spurd bereikbare speciale website. Inschrijven voor de eerste periode in het schooljaar 2016-2017 kan tot en met zondag 23 oktober.

Zoeken in het overzicht is mogelijk op sportieve activiteit, leeftijd (groep 1 tot en met 8 basisonderwijs) en wijk. Voor de eerste keer inschrijven voor een sportcursus kan na het aanmaken van een gratis account. Vanaf 10 september is het ook mogelijk voor de overige drie perioden in het schooljaar 2016-2017 in te schrijven. Betaling gebeurt bij voorkeur per iDeal, maar kan ook met internet bankieren, PIN- of contante betaling.

In de eerste periode vanaf 31 oktober tot medio december is er keuze uit 38 sportieve activiteiten. Er is  keuze uit acrobatiek, AquaBootCamp, AquaSport, badminton, ballet, basketball, breakdance, fitness, hip hop, hockey, hockey Special Forces, honk-/softbal, judo, jumping, karate, kleuterdans, kung fu, kunstschaatsen, moderne dans, musical, pencak silat, rhönrad, roeien, rugby, schermen, scouting, showdance squash, stijldansen, streetmix, taekwondo, tafeltennis, tapdansen, tennis, turnen, waterpolo, zaalvoetbal, zelfverdediging en zwemmen. In de eerste periode is er voor kinderen met een autisme verwante stoornis Special Forces hockey en judo. In de andere perioden is er ook atletiek, duiken, golf, korfbal, voetbal en volleybal en Special Forces rolstolbasketball. Per activiteit is vaak uit meerdere cursusmomenten te kiezen.

Inschrijving gebeurt op volgorde van aanmelden en betaling van de cursuskosten. De kennismakingscursus bestaat uit vijf lessen en kost € 7,50.

Wie vragen heeft over de Spurd-JeugdSportPas stuurt een e-mail naar jeugdsportpas@spurd.nl of belt maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 uur en 17.15 uur  (0299) 418 100.