Voordelig naar circus Sijm dankzij jubileum!


JJ271210_01_Dit jaar viert Circus Sijm haar 15 jarig jubileum.  Een bruisend, compact, echt Noord-Hollands circus!  Van donderdag 26 februari tot en met zondag 1 maart zijn er voorstellingen in Purmerend. Op 3 maart en 4 maart staat de verwarmde tent aan de Sportlaan in Oosthuizen. Vanwege het jubileum is de entree maar € 10,-. Ouderen en senioren betalen maar € 7,50 via een actie van het Nationaal Ouderenfonds.

Het is een puur ambachtelijk, maar ook theatraal, klassiek circus vol vakmanschap en passie.  Wie de verwarmde tent betreedt waant zich in een sfeervol circuspaleis met kroonluchters, pluche en gouden ornamenten. Niet voor niets heeft deze jubileumproductie de titel: Diamonds!

Programma

Veronika Faltiny weet het publiek te verrassen met elegante evoluties aan de doekentrapeze en hoela hoep kunsten. Maria Bizzarro voert gevaarlijke balansen met scherpe zwaarden uit. Dit jaar maakt de muzikale clown Paolo Ernesto deel uit van het gezelschap. Niet voor niets trad hij de afgelopen jaren met groot succes op in heel Europa.
Duo Paschenko wordt gevormd door twee krachtpatsers. Zij brengen lucht- en krachtacrobatiek van het hoogste niveau.

The Skating Ernesto’s hebben rolschaatsen tot kunst verheven.  Jasper Bolechowski brengt naast een verrassend diabolonummer ook een spraakmakend nummer in de nok van de tent  aan de solo-trapeze.  Circusdieren zijn ook van de partij: duiven, konijnen, honden en papagaaien maken hun opwachting in de buitengewone Magic show van Alex Sijm.

In Purmerend en Oosthuizen

Van donderdag 26 februari tot en met zondag 1 maart staat het circus aan de Purmerenderweg in Purmerend. Op dinsdag 3 maart en woensdag 4 maart staat de verwarmde tent aan de Sportlaan in Oosthuizen.

Voordelig naar het circus

Ter gelegenheid van het 15 jarig jubileum zijn ook de prijzen  – ten gunste van de bezoeker – vernieuwd! Wie tot uiterlijk 24 uur vóór de voorstelling reserveert via www.circussijm.nl  betaalt per entreebewijs:  € 10,00 (normaal € 15,00 – ongeacht de leeftijd – 0 & 1 jaar gratis). De circuskassa is op voorstellingsdagen 60 minuten voor aanvang van iedere voorstelling geopend.