Concert met viool en gitaar in de Purmerkerk


duo-muller-speelt-viool-en-gitaar-in-de-purmerkerk 2Zondag 22 maart is er in de Purmerkerk  aan de Westerweg 50 in Purmerend een klassiek concert met viool en gitaar. De toegang is gratis.

Om 12.30 uur is er een optreden van  Jasper en Annelieke Muller. Als broer en zus op de viool en gitaar, spelen Jasper en Annelieke diverse klassieke werken, Spaanse liederen en Argentijnse tango’s.

Annelieke Muller is vanaf haar achtste begonnen met het viool spelen. Na een jaar vioolles is Annelieke naar Coosje Wijzenbeek gegaan en werd ze verbonden aan de jong talentklas van het Koninklijk Conservatorium Den Haag en het Sweelinck Academie van het  Conservatorium van Amsterdam. Door het spelen in verschillende ensembles in binnen- en buitenland heeft Annelieke de afgelopen jaren veel concertervaring opgedaan.

Jasper Muller is in 2001 begonnen op de gitaar en heeft lange tijd les gehad op de muziekschool Waterland in Purmerend. Na in 2008 de Carla Leurs Concours te hebben gewonnen, heeft Jasper verschillende masterclasses bij bekende gitaristen gevolgd. Van jongs af aan spelen Annelieke en Jasper met veel plezier bij feesten, bedrijfsevenementen en kerkdiensten.

De toegang is gratis. Een bijdrage in de onkosten is welkom.