Viering 50 jaar Top 40 met Jeroen Nieuwenhuize en Erik de Zwart in P3


50-jaar-top-40-live-in-p3-purmerendTop-40LIVE is een spetterende muziekshow die het publiek meeneemt in de historie van het meest succesvolle popmuziekprogramma op de radio. Top-40 coryfeeën Erik de Zwart en Jeroen Nieuwenhuize brengen de geschiedenis en de grootste hits van vijf decennia popmuziek naar P3 Purmerend: Top-40LIVE!

Erik de Zwart, voorzitter van de Stichting Top-40, vertelt in geuren en kleuren over het wel en wee van de hitlijst. Erik was in de jaren ’80 en ’90 de stem van de Top-40 bij Radio Veronica. Tegenwoordig is hij nog dagelijks te horen met het Top-40 Hitdossier. Huidige presentator van de lijst bij Radio538 is Jeroen Nieuwenhuize. Hij speelt met het publiek onder andere de legendarische RadioRebus en de Top-40 Quiz

Het muzikale hart van deze interactieve show is de zeskoppige Top-40 ‘huisband’ Sesam Sensation. Een moderne showband die al jaren grote successen boekt en meerdere awards op haar naam heeft staan. Ze spelen moeiteloos het hele Top-40 repertoire, van Queen tot André Hazes en van Pink tot Tina Turner. Een avond vol heerlijke luisterliedjes en dansbare klappers, waarbij het publiek gegarandeerd helemaal los gaat.

Top 40 Live Muziekshow – live Sesam Sensation

  • Zaterdag 21 november
  • Aanvang: 22:00 uur
  • Voorverkoop: €20,-
  • Deurverkoop: €24,-

Poppodium P3, Purmersteenweg 17-19, 1441 DK Purmerend. Website www.p3purmerend.nl