Verkiezingen gemeenteraad: waar en wanneer kan ik stemmen?De verkiezingsdatum is 24 november. Net als de Tweede Kamerverkiezingen eerder dit jaar, is een aantal stembureaus ook open op 22 en 23 november. Zo spreiden we de drukte. U kunt dus zelf kiezen op welke dag u stemt in Purmerend of Beemster.

Er zijn meerdere manieren én locaties om te komen stemmen voor de gemeenteraad van de nieuwe gemeente Purmerend.

Alle stembureaus in Purmerend én Beemster. Kijk hier voor een overzicht van alle stembureaus die per dag open zijn.
De Verkiezingsbus: ook de mobiele Verkiezingsbus rijdt deze verkiezingen weer door Purmerend. De Verkiezingsbus is een extra service van de gemeente en niet-rolstoeltoegankelijk.
Heeft u een visuele beperking, dan kunt u stemmen in de speciale ‘stemmal’ die in het stadhuis in Purmerend staat.

Bewoners van verzorgingstehuizen hebben een stempas waarmee zij woensdag 24 november kunnen stemmen in het verzorgingstehuis waar zij wonen. Het stembureau heeft afwijkende openingstijden en is niet toegankelijk voor andere kiezers.

Het debat is in de avond van 20.00 – 22.00 uur. Volg het debat via RTV Purmerend op de televisie: Ziggo kanaal 36 of 333, KPN kanaal 1390 of via rtvpurmerend.nl/televisie/live.

Live verslag van de voorlopige verkiezingsuitslagen

Wilt u woensdagavond 24 november op de hoogte blijven van de reuring tijdens het stemmen tellen en de voorlopige uitslagen? Kijk dan vanaf 20.00 uur naar RTV Purmerend via kanaal 1390 (KPN) of kanaal 36 (Ziggo) voor een live verslag van deze avond.