Veel te doen in Leeghwaterbad tijdens meivakantie!


Zwembad Purmerend Leeghwaterbad glijbaanZwemmen, poedelen, waterpolo, schoonspringen, freerun… In de eerste week – vanaf 4 mei – zijn er allerlei activiteiten en gratis clinics in het zwembad in Purmerend. De baden zijn in deze vakantieweek maandag en woensdag tot en met vrijdag meer uren dan gebruikelijk beschikbaar voor recreatief zwemmen.

In het sportbad is er het eerste deel van de middag steeds een groot drijvend speelelement. Het Leeghwaterbad is dinsdag 5 mei gesloten voor publiek vanwege Bevrijdingsdag.

Deelnemers aan de clinics moeten een zwemdiploma hebben. Woensdag 6 mei is er van 13.00 uur tot 14.00 een clinic waterpolo en maandag 4, donderdag 7 en vrijdag 8 mei zijn er van 13.30 uur tot 14.30 uur clinics schoonspringen/Freerun.

Alle vier de dagen zijn er van 12.00 uur tot 15.00 uur ook diverse sportieve activiteiten. Spurd wil met het aanbod van speelactiviteiten en clinics een bezoek aan het zwembad in de eerste week van mei extra aantrekkelijk maken.

De clinics laten nieuwsgierige kinderen gratis kennismaken met leuke sportieve activiteiten in zwemwater.’ Een dag zwemplezier kost € 4,95, woensdagmiddag € 4,45. De openingstijden voor recreatief zwemmen staan op de website van Spurd.