Vaudeville in Purmerend


Zaterdag 7 april staat De Theatertroep met de voorstelling Zonder toestemming in De Verbeelding.  De eerste vaudeville-theaters in Amerika en Canada verzorgden voorstellingen met iedere avond wisselende artiesten. Zonder Toestemming is een ode aan de rondtrekkende artiesten. Negen toneelspelers brengen zonder censuur en zonder beperkingen hun acts ten tonele. Toegestaan is wat bevalt. Alle geschrapte acts worden ontschrapt. 

Wij brengen u: Het beste, slechtste, stilste, smerigste, groteskste, kekste, te gekste, op zijn plekste, geraffineerdste en gebagatelliseerdste.

In stijl wordt de avond afgesloten met een kort toneelstuk: een bewerkte versie van Mijn slappe komedie voor vier mensen, een handjevol personeel en een tafel die niet vrijkomt van Magne van den Berg.

Scenes:**** “Geheel in stijl met de klassieke vaudeville krijgen we bier bij binnenkomst, vergezeld van de woorden ‘het is pas afgelopen als de tap leeg is’! En dat dat niet zo snel gaat, is totaal geen straf bij het goed op elkaar ingespeelde, droogkomische gezelschap.”
De Volkskrant:*** “Het is vaak lachen geblazen met de spelers van de ‘Troep’. De uitgestreken koppen, de klassiekers die ze ten tonele brengen, de afwisseling met eigen vondsten.”
www.theatertroep.nl

De voorstelling is te zien in Theater De Verbeelding – P3, Purmersteenweg 17-19 t/o het Stadhuis in Purmerend. Kaarten kosten 14 euro (vriendenpas/CJP/65+ 12 euro). Reserveren is mogelijk via www.theaterdeverbeelding.nl of via De Verbeelding reserveerlijn, tel. 0299 411234. Volg De Verbeelding ook op Facebook en Twitter!