Italiaanse les voor beginners


Italiaanse les in purmerendEr zijn veel mensen die door hun werk, vakantie of gewoon door de heerlijke Italiaanse keuken en vriendelijke mensen wel iets met Italië hebben. Heeft Italië een speciaal plekje in jouw hart en wil je graag de taal eens leren? Maak dan eens kennis met de cursus “Italiaans voor beginners”.

Op woensdag 16 maart 2016 van 19.00 – 20.00 uur start Ellen Jansen bij voldoende deelname een cursus van 10 lessen in de vergaderruimte van “Wijkplein Where” (Tritongebouw) in Purmerend. Het lesgeld is € 110,- incl. lesboek “Allegro1” (tekstboek/CD) en werkbladen.

Informatie en opgave: Ellen Jansen; Tel 0299 683540; e-mail: ellen.jansen109@zonnet.nl

Over Clup Welzijn

Clup Welzijn helpt mensen om mee te doen in de samenleving. Om te beginnen in hun buurt, maar ook daarbuiten. Wij ondersteunen buurtbewoners om zélf actief te zijn of te worden, als zij dat willen en als dat nodig is. Daarbij zoeken wij altijd de verbinding met anderen. Want het hebben van goede contacten vergroot het leef-plezier en kan problemen voorkomen. Bij ons werk sluiten wij geen personen of groepen uit. Clup Welzijn laat iedereen meedoen!