Valentijnsdag: passievol bomen met GroenLinks Purmerend


Valentijns hartVerrassen, elkaar beter willen leren kennen en samen iets ondernemen. Bestuursleden, raads- en commissieleden van GroenLinks Purmerend grijpen Valentijnsdag aan om ontluikende politieke liefdes te ontmoeten.

Niet met als uitnodiging een anoniem kaartje, maar in proeflokaal Bakker aan de Koemarkt.

Daar willen ze bomen over extra aandacht voor duurzaam en sociaal samen leven. Als traktatie ontvangen min of meer anonieme politieke aanbidders een drankje en samen kunnen de passievolle belangstellenden meedoen aan een bomenkwis.

Zondagmiddag 14 februari is proeflokaal Bakker aan de Koemarkt de ontmoetingsplaats voor een eerste of voor een nadere kennismaking met de misschien wel politieke liefde van je leven. Het eerste drankje betaalt GroenLinks en om het bomen wat uit de anonimiteit te halen is er een bomenkwis. Fractievoorzitter René Verhoogt: ‘Wat is er politiek leuker op Valentijnsdag dan met gelijkgestemden prille gevoelens te delen?’ Wie voor een duurzame en sociale samenleving kiest, kan tijdens Valentijnsdag tussen 14.00 uur en 16.30 uur in proeflokaal Bakker kijken of er een klik is met GroenLinks. Om 15.00 uur is er een kwis om de kennis van bomen en bossen te testen.