Valentijnsconcert 2017 Stedelijk Orkest Purmerend


Het Stedelijk Orkest Purmerend organiseert evenals vorig jaar een Valentijnsconcert. Een concert dat heel veel mooie “liefdesmuziek” brengt, veel mooie love songs door de eigen zangers en zangeressen, zoals I’ve Got You Under My Skin, Fever, Alles is Liefde.
Natuurlijk is er ook weer een bijzondere act. Dit jaar is er de medewerking van Double Espresso: Vier saxen, vier vrouwen, één geluid. Double Espresso is sinds 2003 een opvallende verschijning op binnen- en buitenlandse podia. In het Valentijnsconcert van het Stedelijk Orkest doen zij delen van hun programma “Ongegeneerd over de Liefde”: “Ongegeneerd over de liefde” gaat over de romantiek in al zijn aspecten. Het is onverwachts, onbeantwoord, verwarrend, verlangend, hartverscheurend, exotisch en strijdend tot het bittere eind.

Tijdens de voorstelling wordt de romantiek met muziek en tekst verbonden door prikkelende verhalen.

Double Espresso speelt eigen werk en stukken van componisten uit heden en verleden, pompende grooves, poëtische teksten, verrassende arrangementen en zoete harmonieën.

Als je een romantische avond wil met je geliefde, je houdt van gezelligheid en je wil best wel (mee) zingen met prachtige nummers kom dan dinsdagavond 14 februari naar Pop- en Cultuurpodium P3. Aanvang 20.15 uur, kaartjes zijn € 7,50 en verkrijgbaar aan de kassa van Theater de Purmaryn, of aan de kassa van P3 op de avond van de voorstelling. Verdere info via https://www.facebook.com/StedelijkOrkestPurmerend/?fref=ts.