Valentijn win-actie + creatieve vakantieworkshops in het EggertcentrumIn het Eggert winkelcentrum is er de Valentijn win-actie (een Valentijnsontbijt voor 2 thuisbezorgd). Ook kun je in het Eggertcentrum tijdens de voorjaarsvakantie lekker creatief aan de gang tijdens allerlei workshops.
Van 3 t/m 14 februari organiseert Eggert de Valentijn-winactie. Meedoen is simpel: doe een aankoop in een Eggert-winkel en schrijf op de achterkant van de aankoopbon je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Doe de aankoopbon in de speciale Valentijn-brievenbus naast Bart Smit op de begane grond. Het minimale bedrag van de besteding moet €10 zijn, en men kan onbeperkt meedoen. Op 14 februari ’s avonds worden 5 winnaars bekend gemaakt. Deze winnaars krijgen een heerlijk Valentijnsontbijt voor 2 personen thuisbezorgd.

 

Creatieve workshops in de voorjaarsvakantie

Dinsdag 21 februari:
Je kunt een “lentebeest” (schaap, vogel of paashaas) maken van allerlei natuurlijke materialen als hout, jute, wol en vilt.

Woensdag 22 februari:
Kookworkshop voor kinderen. We gaan Lente zandkoekjes bakken en vrolijk versieren met voorjaarskleuren.

Donderdag 23 februari:
Een houten wandrek knutselen van takken met bloembolletjes (die uiteindelijk gaan bloeien). Daarna het kunstwerk versieren met vogels, bloemen etc.

Koopzondag 26 februari: 
Workshop Lente mozaïek. Op een houten ondergrond maken we een prachtig lente- ontwerp in mozaïek.

Schrijf je in via de website van het Eggertcentrum voor jouw favoriete workshop.