Vakantieparadijs Purmerend aan Zee


 

Na het succes van vorig jaar komt er een 2e editie van Purmerend aan Zee er komt! Purmerend aan Zee, een vakantieweek voor kinderen die niet, of heel kort op vakantie gaan. Ze bouwen in 5 dagen hun eigen vakantieparadijs onder begeleiding van kunstenaars, sportdocenten, welzijnswerkers en vrijwilligers. Het thema van dit jaar is Fantasy, dus niets is te gek!

Ook dit jaar zullen er weer zo’n 50 kinderen deelnemen aan Purmerend aan Zee. Om het weer net zo’n succes als vorig jaar te laten worden, moet er nog veel gebeuren, aldus Nienke Tamminga, projectleider van Purmerend aan Zee: ‘Afgelopen maand zijn we gestart met de eerste voorbereidingen. Gelukkig zijn we, net als vorig jaar, welkom op het Kinderparadijs. Ook hebben al meerdere vrijwilligers van vorig jaar  toegezegd dit jaar weer van de partij te zijn. Dat is alvast een fantastisch begin! Waar nog naar op zoek zijn, zijn bedrijven die belangeloos, materiaal, mankracht of vervoer van materiaal willen leveren. Ook voor de lunch zijn we nog niet helemaal rond. Heel blij zijn we met Bakkerij Mickey Egstorf  en Supermarket Ali, die met broodjes en fruit een bijdrage willen leveren, maar aanvulling is nog welkom!

Aanmelden Kinderen
De inschrijving voor deelname aan Purmerend aan Zee is nog niet open. Houd hiervoor onze facebookpagina ‘Purmerend aan Zee’ in de gaten.

Meer informatie
De organisatie van Purmerend aan Zee is in handen van Cultuurhuis Wherelant, Spurd en Clup Welzijn en vindt dit jaar plaats van 24 t/m 28 juli op het Kinderparadijs aan het Trimpad 4 in Purmerend.  Purmerend aan Zee is onderdeel van Kinderen aan Zee dat mede mogelijk is gemaakt door het Fonds voor Cultuurparticipatie, het Nationaal Fonds Kinderhulp en het Jeugdcultuurfonds. Contactpersoon:  Nienke Tamminga, 06 44 50 72 79 , n.tamminga@clup.nl