Vaderdag in het Spurd-Leeghwaterbad met vader+kind bootcamp


BootcampVaderKindVaders en hun kinderen staan op Vaderdag centraal in het zwembad in Purmerend. Zondag 19 juni zijn er onder het motto ‘samen sterk’ diverse sportieve activiteiten op de speelweide van het Leeghwaterbad.

 Er zijn onder meer korte lessen vader+kind bootcamp en voetbalduels van twee koppels van papa met dochter of zoon tegen twee koppels. Ook kunnen vaders lekker met hun kind het zeepkussen over glijden.

De speelweide is zondag 19 juni van 10.30 uur tot 14.30 uur vooral het terrein van vaders met hun dochter(s) of zoon(s) tot en met dertien jaar. Er zijn dan diverse korte trainingen en wedstrijden, zoals trainingen vader+kind bootcamp van een kwartier. En er is een heus voetbalveld met boarding. Daar spelen twee vaders met elk één kind een wedstrijdje tegen twee vaders plus twee kinderen.

Ook zijn er steeds korte trainingen zoals squat – kniebuigingen met weerstand – en buikspiertrainingen met kind als gewicht. Op de speelweide staat ook het populaire zeepkussen en zijn er ook een springkussen en een stormbaan.

Het zwembad is zondag 19 juni voor recreatief zwemmen open tussen 09.00 uur en 17.00 uur. De toegangsprijs is € 4,95 per persoon. Kinderen tot en met drie jaar betalen € 1,05.