Vaderdag in het Leeghwaterbad


Zomer zwenabonnement Leegwaterbad PurmerendVaders en hun kind of kinderen staan zondag 21 juni centraal in het zwembad in Purmerend. Ter gelegenheid van Vaderdag zijn er dan diverse activiteiten op de speelweide. Zo kan pappa gesteund door dochter of zoon het voetbalduel aangaan tegen een andere koppel. Ook kunnen vaders lekker met hun kind het zeepkussen over glijden en kano varen.

De speelweide van het Spurd-Leeghwaterbad is zondag van 11.00 uur tot 15.00 uur vooral het terrein voor vaders met hun dochter of zoon of met meerdere kinderen. Spurd zorgt voor een heus voetbalveld met boarding. Twee vaders met elk één kind spelen een wedstrijdje tegen twee vaders plus twee kinderen. Op de speelweide staat ook het populaire zeepkussen en voor wie het om het zwembad liggende water op wil zijn er kano’s beschikbaar. Manager Freek Eshuis: ‘Ter gelegenheid van Vaderdag zet Spurd vaders zondag 21 juni extra in het zonnetje. Alles is geregeld; de zon laat zich helaas niet regelen, we hopen op prachtig zonnig weer.’

Het zwembad is zondag voor recreatief zwemmen open tussen 09.00 uur en 17.00 uur. De toegangsprijs is € 4,95 per persoon. Kinderen tot en met drie jaar betalen € 1,05.