Vaartocht naar het Paaseiland om paaseieren te zoeken


In de prachtige natuur van het Ilperveld ligt een echt Paaseiland. Daar wonen de Paashazen! Stap met uw hele familie in de boot en laat u verrassen door een vaartocht naar het Paaseiland. (Foto: Dré Selling)

Samen met de gids lopen we over het trilveen, sluipen door het riet en gaan we op zoek naar de Paaseieren. Als het meezit komt ook de Paashaas uit zijn hol te voorschijn en zien we hem over het eiland hollen. Er is een leuke prijs voor het kind dat de naam van de Paashaas kan raden. Ga mee met deze bijzondere vaartocht door het mooie Ilperveld op de eerste paasdag van 13.30-15.30 uur.

Voor de kleintjes die niet kunnen zwemmen is een zwemvest verplicht. Het Ilperveld heeft zelf wel wat (kleine) zwemvestjes, maar niet veel. Heeft u zelf zo’n zwemvestje dan is het fijn als u deze mee neemt.

 

 

Zin om mee te gaan? Reserveer een plek aan boord op www.gaatumee.nl. Kosten € 15,- en € 10,- voor kinderen tot 12 jaar. De kosten voor Beschermers zijn: € 10,- en € 7,50 voor hun kinderen tot 12 jaar. Trek waterdichte schoenen of laarzen aan en warme (regen)kleding. Op het water is het vaak fris.  Verzamelen: bij de parkeerplaats van Natuurgebied Ilperveld, Kanaaldijk 32A, 1121NX Landsmeer. Wij adviseren u de routebeschrijving op www.ilperveld.nlgoed te bekijken.