Uniek muzikaal hoorspel van Purmerendse bodem


Theaterstichting Puik en Pontivocaal presenteren in acht afleveringen het hoorspelfeuilleton Dit is Ongehoord! over de lotgevallen van Mieke, Hetje en Frida… het zullen je buurvrouwen maar zijn. Luister waar en wanneer je maar wilt. Elke aflevering duurt ongeveer 10 minuten. Dit is Ongehoord! kun je beleven op de bank, in de kroeg, de trein, onder de douche, kortom overal! Je hoeft er dus niet voor naar het theater. Op zondag 23 september om 14.00 uur is het gezellige Dit is Ongehoord! lanceerfeest in Proeflokaal Bakker. Er zijn ook 3 meet&greets. Beeld: Conchita Amesz

 

De eerste aflevering van het hoorspel wordt uitgegeven op een USB-stick, de overige afleveringen ontvang je daarna wekelijks via de mail. Voorintekening voor ontvangst is vanaf heden mogelijk, maak €12,50 over om het hoorspelfeuilleton op de voet te volgen.

 

Lanceerfeest in Proeflokaal Bakker

Kom je toch liever van de bank af? Ga dan zondag 23 september om 14.00 uur naar het gezellige Dit is Ongehoord! lanceerfeest in Proeflokaal Bakker. Maak kennis met de makers, luister samen de 1e aflevering én neem de USB-stick gelijk mee. Natuurlijk worden er liedjes uit het feuilleton gezongen en gooien we er een heuse tombola tegenaan! Dit feestje krijgt een vervolg op zondag 21 oktober en 18 november.

 

Dit is Ongehoord! op de radio

Vanaf 27 september is Dit is Ongehoord! zoals het een hoorspel betaamt ook via de radio te beluisteren. De eerste twee geïnteresseerde radiostations hebben zich al gemeld: Radio Love (Edam) in het programma Jong Belegen tussen 21.00 uur – 22.00 uur (do) en Radio Veluwe AM tussen 19.00 uur – 21.00 uur (do).

 

Buurvrouwen in de hoofdrol

Buurvrouwen Mieke, Hetje en Frida weten hun ogenschijnlijk lege bestaan moeiteloos te vullen met bizarre en ondoordachte avonturen, die hen vanzelfsprekend in grote problemen brengen. Hoever durft de -zwaar-oranjegezinde Mieke te gaan bij haar speurderswerk voor de buur(t)preventie; in opdracht van haar Karel?

Lukt het Hetje om onder de werkzaamheden van haar baas Koos uit te komen? En tot hoever mag Frida gaan in haar escapes met veel te jonge mannen? Haar bejaarde man George heeft ook zo zijn grenzen. Dit alles gevangen in 8 korte afleveringen met daarin evenzoveel fraai gezongen liedjes. Hoort, zegt het voort!

 

Wat bieden we?

 

  • USB-stick met de 1e aflevering van Dit is Ongehoord! – wekelijkse update via mail van de 7 vervolgafleveringen. De USB-stick is vanaf 23 september as. tijdens openingstijden af te halen bij Proeflokaal Bakker, Koemarkt 44.

 

  • Uitnodiging voor 3 gezellige middagen / avonden: ontmoet de makers, samen luisteren naar 1 (of meer afleveringen), live gezongen liedjes uit het feuilleton, een heuse bizarre tombola, en meer…
  • Aanvulling van korte scènes die gebruikt worden in radio-interviews, etc.

 

  • Op de hoogte gehouden worden van de wederwaardigheden van Pontivocaal via een halfjaarlijkse nieuwsbrief.

 

Wat vragen we?

 

Voorintekening voor ontvangst van de USB-stick kan vanaf heden door € 12,50 – over te maken op rekening NL24 RABO 0142 7885 70 van theaterstichting Puik onder vermelding van Dit is Ongehoord én uw e-mailadres voor de vervolgafleveringen. Het is ook mogelijk om in te tekenen via puiktheater@gmail.com.

 

Dit is Ongehoord! is een Pontivocaal / Puik-productie

 

Spel en zang Conchita Amesz, Hedy Cooke en Anne Marie Leijdekker spel Marc Bart, Michel Bart, Wout Klijn, Amber Lobato, Martin Roffel, Sylvia Veenman, Frank Verdonk, Robert de Vries, Cees Wingelaar en Peter Zuurveld voice-over Hans Jager muziekarrangementen en gitaar Bob van Houten piano Dustin Lobato accordeon Andrea Scheepers gitaar Gerben Rienk Visser stemopnamen en mix Roy Blom opname muziek Bob van Houten idee Conchita Amesz, Hedy Cooke en Anne-Marie Leijdekker script en regie Peter Zuurveld