Ukkies PaasDuik op tweede paasdag


ukkiesnieuwjaarsduikMaandag 28 maart – tweede paasdag – is het zwembad in Purmerend open voor recreatief zwemmen. Die ochtend is er in het instructiebad de Ukkies PaasDuik. Het enthousiaste Spurd-baby-peuterteam zorgt in paassfeer voor gezellige activiteiten. In het versierde instructiebad doen de ukkies samen met de (groot)ouders leuke spelletjes.

De ukkies genieten tijdens de PaasDuik van het gezellige en spetterende waterplezier en vanzelfsprekend klinkt er kindermuziek. De opperpaashaas vereert het Leeghwaterbad met een bezoek. De toegang tot de Ukkies PaasDuik van 9.30 tot 12.00 uur is voor (groot)ouder en ukkie tot en met vier jaar samen € 6,00. Een extra zwemmer betaalt de normale toegangsprijs van € 4,95. Men kan tussendoor en na de Ukkies PaasDuik gebruik maken van de opengestelde baden en blijven tot sluitingstijd, 16.00 uur.

Tweede paasdag is het zwembad open van 09.00 uur tot 16.00 uur voor recreatief zwemmen, er zijn geen zwemlessen en geen doelgroepactiviteiten. Het Spurd-Leeghwaterbad in Purmerend is zondag 27 maart – eerste paasdag – gesloten.

Het kantoor van Spurd is tweede paasdag gesloten en er is die dag geen BuurtSportWerk.