Ukkies PaasDuik in vrolijk versierd Leeghwaterbad


ukkiesnieuwjaarsduikOp tweede paasdag – maandag 6 april –  is er Ukkies PaasDuik in het zwembad in Purmerend. Het Spurd-baby-peuterteam zorgt voor leuke activiteiten voor kinderen en (groot)ouders.

In het versierde instructiebad doen de ukkies samen met de (groot)ouders leuke spelletjes. Er zijn dan voor de kinderen tot en met vier jaar onder meer een mini-AquaRoller en roeibootjes.  Vanzelfsprekend is  er gezellige kindermuziek. Het zwembad is ook gewoon open voor recreatief zwemmen.

De toegang tot de Ukkies PaasDuik van 9.30 tot 12.00 uur is voor (groot)ouder en ukkie samen € 6,00. Een extra zwemmer betaalt de normale toegangsprijs van € 4,95. Men kan tussendoor en na de Ukkies PaasDuik gebruik maken van de opengestelde baden en blijven tot sluitingstijd, 16.00 uur.

Openingstijden zwembad Purmerend tijdens de paasdagen

Het Spurd-Leeghwaterbad in Purmerend is zondag 5 april – eerste paasdag – gesloten. Tweede paasdag is het zwembad open van 09.00 uur tot 16.00 uur voor recreatief zwemmen, er zijn geen zwemlessen en geen doelgroepactiviteiten. Het kantoor van Spurd is tweede paasdag gesloten.