Combi Bootcamp voor kracht en conditie in Leeghwaterbad


bootcamp logoZondagochtend 20 maart begint bij en in het Leeghwaterbad een clinic Combi Bootcamp van zes intensieve krachttrainingen. Onderdelen van de clinic zijn een klimparcours, autobanden verplaatsen en oefeningen met gewichten in de vorm van kettlebells.

Vaste trainer Nick Mensink gaat individuele prestaties samen met de groep tot het verantwoord maximaal haalbare opstuwen. Inschrijven kan tot en met zaterdag.

De clinic is er voor vroege vogels, de Combi Bootcamp van steeds anderhalf uur begint om 09.00 uur. De spierversterkende en conditie bevorderende oefeningen zijn buiten op de speelweide bij het zwembad en in het sportbad. De uitdagende oefeningen zijn zondagochtend, behalve eerste paasdag. Die clinicdag is tweede paasdag, maandag 28 maart vanwege de sluiting van het Leeghwaterbad eerste paasdag. Zes clinics kost net geen dertig euro, maar de deelnemers mogen vanaf maandag 21 maart tot en met vrijdag 29 april ook gratis deelnemen aan de doelgroepactiviteiten. Nadere informatie en inschrijven is tot en met zaterdag 19 maart alleen mogelijk aan de receptie van het zwembad in Purmerend. Voor € 29,95 kan men zes keer meedoen aan de clinic Combi Bootcamp. De clinicdagen hebben elke keer een zelfstandige opbouw.