Programma UITdagen Purmerend 2014


Programma UITdagen 2104 Purmerend

Klik op de afbeelding om te vergroten.

Purmerend opent het komende culturele seizoen 2014/2015 in een nieuwe vorm:  de UITdagen (voorheen ‘Kunst en Cultuurmarkt Purmerend’). Op  zaterdag 13 en zondag 14 september  is er een ware cultuurparade met meer dan 50 optredens en voorproefjes van professionele voorstellingen én lokale dansscholen, bands, koren en orkesten. Plaats: zaterdag op het Waagplein voor De Purmaryn  en op zondag P3, De Verbeelding en de Bibliotheek. Klik op de afbeelding voor het volledige programma.

Opening cultureel seizoen

De UITdagen 2014 van Purmerend vinden plaats op zaterdaag 13 en zondag 14 september Theater de Purmaryn, Theater De Verbeelding, Pop- & Cultuurpodium P3 en Bibliotheek Waterland werken gezamenlijk aan een nieuwe opzet van de opening van het culturele seizoen in september. Dit gaat Uitdagen heten, de cultuurparade Purmerend.

Zaterdag 13 september 

Op zaterdag is het Waagplein voor het theater De Purmaryn omgetoverd tot een festival terrein met een zweefmolen, optredens en eten en drinken en veel leuke activiteiten voor kinderen zoals schminken, gratis tappen uit de limonade koe en luisteren naar een mooi verhaal op schoot bij Tante theater met haar Verhalenjurk.  ’s Avonds is er een programma voor volwassenen.

Zondag 14 september

Op zondag speelt er zich van alles af bij P3, de Verbeelding en de Bibliotheek aan de Waterlandlaan. Ook voorproefjes van voorstellingen in theater de Verbeelding en optredens van bands in de grote zaal van het Poppodium. In de Bibliotheek optredens van lokale koren en dansgroepen, een optreden van de dichterskring en voorproefjes uit het programma aanbod van Cultuurhuis Wherelant. En ook in de bibliotheek kunnen kids aanschuiven bij gratis activiteiten. Bijvoorbeeld een workshop striptekenen of proefjes doen bij Madscience.

 Blijf op de hoogte via Facebook

Kijk voor meer informatie over de UITdagen op www.facebook.com/uitdagen. Like de pagina en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen én het programma.